Alien Invasion - Anarchy Online Library

Early Beginnings... => Bugs and Issues => Topic started by: herodotus2 on September 02, 2004, 04:52:03 am

Title: Grid > Exit to City
Post by: herodotus2 on September 02, 2004, 04:52:03 am
...  zones you to the middle of nowhere ...

This is a rumor atm, can someone confirm this ?
Title: Grid > Exit to City
Post by: Mawerick on September 02, 2004, 04:59:02 am
working perfectly for Rising Phoenix's city in CAV.
Title: Grid > Exit to City
Post by: Hollowwood on September 02, 2004, 06:38:54 am
Happend to me, but as soon as we build the HQ, it never happened again
Title: Grid > Exit to City
Post by: Hildegaard on September 02, 2004, 07:11:36 am
This happened to us after we bought our lease, and before we erected our HQ.

Once the HQ was up, the problem went away, and we were able to grid to city quite satisfactorily. We got a big alien attack, too!
Title: Grid > Exit to City
Post by: Cz on September 02, 2004, 08:44:29 am
Did you build a Grid House at the same time as the HQ? Some said they had this problem until they built a Grid House.
Title: Grid > Exit to City
Post by: Evil White Ranger on September 02, 2004, 12:09:24 pm
Quote from: "Cz"
Did you build a Grid House at the same time as the HQ? Some said they had this problem until they built a Grid House.


I seriously think that's the case. When we didn't have a grid house, we got sent into a place that was like 2 miles outside thezone border. Once we had the grid house, we were able to zone in next to the HQ :p
Title: Grid > Exit to City
Post by: Hollowwood on September 02, 2004, 08:51:07 pm
Quote from: "Cz"
Did you build a Grid House at the same time as the HQ? Some said they had this problem until they built a Grid House.


We didn't build the Grid house right away, since after the first time we used Fgrid to get to our base ( it is a 2 minute walk), so I didn't test that.
In retrospect, I should have  :shock:
Title: Grid > Exit to City
Post by: herodotus2 on September 02, 2004, 11:24:24 pm
Just to confirm we have a grid house, after building HQ and all works fine now.

Cheers :D